Top
Image Alt

ANKSIOZ„NO-GO‟ST

Anksioznost. Ni človeka, ki se ne bi že kdaj soočil z anksioznostjo. Hitro bitje srca, potenje, dirkajoče misli. Za tiste, ki živijo z anksioznostjo, lahko že ti »nedobrodošli« simptomi otežujejo vsakdanje življenje. Obstaja sploh kakšna rešitev za to? Takšna, ki bi bila univerzalna in ki bi ustrezala vsem ljudem, zaenkrat še ni ugledala luč sveta, obstaja pa več tehnik, s pomočjo katerih si lahko lajšamo simptome.

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) naj bi vsak trinajsti človek živel z anksiozno motnjo. Zaradi tega jo je WHO razglasil za eno od najpogostejših duševnih motenj na svetu.

RAZLIKA MED STRESOM IN ANKSIOZNOSTJO

Stres je normalen fiziološki odziv organizma na dražljaje iz okolja, ki motijo osebno ravnotežje. Obstajajo primeri, kadar je stres lahko celo koristen – recimo tista pozitivna evforija, ki jo občutimo, ko se podamo proti nečemu neznanemu in razburljivemu. Kronična anksioznost je ravno obratno – v realnem okolju ni neke večje grožnje, a naš um pretirava in v glavi občutimo pravo eksplozijo negativnih misli in glasov. Pomembno je, da ločimo ta dva izraza in da ju, predvsem če gre za anksioznost, primerno zdravimo.

CBD IN ANKSIOZNOST?

Na hitro bomo predstavili dva najbolj znana človeška kanabinoidna receptorja – CB1 in CB2. CB1 se izraža predvsem v možganih (centralni živčni sistem), medtem ko receptorje CB2 najdemo bolj v perifernih tkivih. Fitokanabinoidi (npr. CBD) se lahko vežejo na te receptorje in pošiljajo sporočila, ki imajo terapevtski oziroma sproščujoč učinek.

ANKSIOZNOST IN GREEN HERO?

GREEN HERO omogoča, da lahko prav vsi na zelo enostaven način konzumiramo CBD. Odpreš pločevinko in voila. Priporočamo, da začneš z eno pločevinko (10 mg CBD-ja) na dan, nato pa postopoma razširiš na tri pločevinke na dan. Predvsem ti predlagamo, da HEROTA spiješ, ko se odpravljaš spat. Če je to slučajno zdaj, ti želimo še sladko noč. Jutri je nov dan. Zaživi ga z novimi super močmi. Vse bo OK!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password